Inici
Cerca ràpida
Utilitzeu la Cerca Avançada per agefir criteris múltiples
Els col·laboradors del projecte
dimecres 17 de novembre del 2010

En el marc d’Almirall hi participa el GEHCI (Grup d’Estudi d’Història de la Cultura i dels Intel·lectuals) amb la redacció i la coordinació científica dels continguts del portal.

La Biblioteca de Catalunya col·labora amb la digitalització de fons que serveix per a completar el catàleg d’obres existent a la biblioteca de l’Ateneu Barcelonès.

D’altra banda l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSEIB) aporta un ric fons patrimonial i a la vegada també investigadors que elaboren continguts per al portal.

El Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) ofereix suport tècnic en la gestió del repositori i permet la difusió de col·lecció de l’Ateneu Barcelonès a partir de la Memòria Digital de Catalunya.

L’Ateneu Barcelonès participa igualment en el projecte Biblioteca Virtual de Prensa Histórica, amb la digitalització de revistes i porta a terme digitalitzacions de monografies a partir de convocatòries del Ministerio de Cultura.Veure totes les notícies